RUUD JANSSEN WINT 9e BPB LIMBURG OPEN

dinsdag 26 mei 2015
GM Ruud Janssen heeft zich gekroond tot Open Limburgs Kampioen 2015. Met 5,5 punt uit 7 eindigde hij gelijk met Jorden van Foreest, Bartosz Socko, Benjamin Bok en Sipke Ernst, maar het TPR van Janssen was superieur aan dat van zijn concurrenten. Op 5 punten eindigden onder anderen afgezet kampioen Erwin l’Ami en de Oekraiense Grootmeester Sergey Fedorchuk.

We zijn begonnen!

vrijdag 22 mei 2015
De eerste zetten zijn gespeeld en de eerste tranen zijn gelaten. Het 9e BPB Limburg Open is begonnen!

BPB Limburg Open Presents: Nevenactiviteiten

woensdag 20 mei 2015
Bij het organiseren van een schaaktoernooi komt meer kijken dan het huren van een grote zaal en een heleboel schaakborden regelen. Wil je zorgen dat er veel mensen naar het toernooi komen, dan moet je zorgen dat er – behalve een aantal rondes schaken – nog wat te beleven valt. Daarom gaat er elk jaar veel aandacht uit naar het nevenprogramma, en dit jaar hebben we er weer eentje om trots op te zijn!

Inschrijvingen Gesloten

zondag 17 mei 2015
Door grote drukte zijn de inschrijvingen gesloten. We zien u de 22e!

Versnelde paringen en ratingverwerking

woensdag 13 mei 2015
Om aan de vele verzoeken van spelers tegemoet te komen, hebben we nu beslist om in de A-, B- en C-groep versnelde paringen te hanteren. Daarnaast zullen de resultaten van alle groepen (A-, B-, C- en Veteranengroep) voor zowel KNSB-, FIDE- als DWZ-ratingverwerking doorgegeven worden.

Limburgse talenten met prijzenhonger

zaterdag 9 mei 2015
Drie van Limburgs sterkste talenten zijn op prijzenjacht op het BPB Limburg Open. Dit in vervolg van hun goede Nederlands Jeugd NK′s.

Totale GM-lijst bekend gemaakt!

maandag 20 april 2015
Sergey Fedorchuk is de laatste GM die deelneemt aan het BPB Limburg Open. In 2013 wist hij nog geen potten te breken, maar dit jaar is hij terug voor wraak!
Pagina: 1 2 3 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond