Erwin L′Ami verdedigt titel

woensdag 18 maart 2015
Erwin L′Ami hoopt de eerste schaker ooit te worden die de titel op het BPB Limburg Open prolongeert. Het zal geen eenvoudige opgave worden. Al jaren staat hij aan de top van de Nederlandse schaakwereld, en met zijn recente overwinning bij het Reykjavik open (8 ½ uit 10; TPR 2826) heeft hij nog eens bevestigd een speler van grote statuur te zijn.

Interview met Anne Haast

maandag 16 maart 2015
Bekijk het interview met Nederlands kampioenne Anne Haast over haar deelname aan het Limburg Open 2015.

Olympiadedames naar Limburg Open

vrijdag 6 maart 2015
WGM Anne Haast, IM Tea Lanchava en WGM Bianca de Jong-Muhren hebben zich aangemeld voor het BPB Limburg Open 2015. Vorig jaar maakten zij deel uit van het vrouwenteam dat Nederland vertegenwoordigde bij de Olympiade in Tromsø. Een vierde lid van het team, GM Zhaoqin Peng, komt als jeugdtrainer naar Maastricht. Bianca neemt bovendien haar echtgenoot mee, IM Jan-Willem de Jong. Anne Haast heeft twee keer eerder meegedaan aan het Limburg Open, in 2009 en 2010. Ze is regerend Nederlands kampioen bij de vrouwen. Tea, Bianca en Jan-Willem doen voor het eerst mee.

GM Zhaoqin Peng jeugdtrainer

vrijdag 27 februari 2015
De organisatie van het BPB Limburg Open heeft grootmeester Zhaoqin Peng aangetrokken als begeleidster van de jeugd tijdens het toernooi. Jeugdspelers kunnen de partijen die ze tijdens het Limburg Open hebben gespeeld samen met Peng naspelen. Peng zal ook de inzendingen voor schoonheidsprijzen beoordelen.

Hanne Goossens naar BPB Limburg Open

zondag 8 februari 2015
De Belgische speelster Hanne Goossens zal deelnemen aan het BPB Limburg Open. Hanne is de sterkste speelster van België. Ze maakte o.a. deel uit van het damesteam dat België vertegenwoordigde bij de Olympiade.

Dambacher voor 8e Limburgs Kampioenschap

zondag 25 januari 2015
Sinds dit jaar meldt zich een derde GM in de strijd om het Limburgs Kampioenschap. Martijn Dambacher heeft officieel zijn titel binnen!

Eerste GM op BPB Limburg Open bekend!

vrijdag 23 januari 2015
Sipke Ernst is de eerste Nederlandse Grootmeester die heeft laten weten bij het BPB Limburg Open aanwezig te zijn.
Pagina: 1 2 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond