Totale GM-lijst bekend gemaakt!

maandag 20 april 2015
Sergey Fedorchuk is de laatste GM die deelneemt aan het BPB Limburg Open. In 2013 wist hij nog geen potten te breken, maar dit jaar is hij terug voor wraak!

Column: Schaakbloed

donderdag 16 april 2015
Schaaktalent is een ondefinieerbaar iets. Tijdens elk groot toernooi is het regelmatig raak: een ervaren schaker, waar de meeste spelers tegenop kijken...

Poolse toppers bevestigen deelname

donderdag 9 april 2015
De Poolse Grootmeesters Bartosz Socko en Kamil Dragun hebben hun komst naar Maastricht bevestigd. Samen hebben ze een indrukwekkende lijst resultaten behaald.

Deelnemersveld wordt sterker en sterker..

woensdag 1 april 2015
We hebben het sterke deelnemersveld besloten nog wat extra pit te geven met een groot talent. GM Benjamin Bok zal meestrijden om de prijzen!

Erwin L′Ami verdedigt titel

woensdag 18 maart 2015
Erwin L′Ami hoopt de eerste schaker ooit te worden die de titel op het BPB Limburg Open prolongeert. Het zal geen eenvoudige opgave worden. Al jaren staat hij aan de top van de Nederlandse schaakwereld, en met zijn recente overwinning bij het Reykjavik open (8 ½ uit 10; TPR 2826) heeft hij nog eens bevestigd een speler van grote statuur te zijn.

Interview met Anne Haast

maandag 16 maart 2015
Bekijk het interview met Nederlands kampioenne Anne Haast over haar deelname aan het Limburg Open 2015.

Olympiadedames naar Limburg Open

vrijdag 6 maart 2015
WGM Anne Haast, IM Tea Lanchava en WGM Bianca de Jong-Muhren hebben zich aangemeld voor het BPB Limburg Open 2015. Vorig jaar maakten zij deel uit van het vrouwenteam dat Nederland vertegenwoordigde bij de Olympiade in Tromsø. Een vierde lid van het team, GM Zhaoqin Peng, komt als jeugdtrainer naar Maastricht. Bianca neemt bovendien haar echtgenoot mee, IM Jan-Willem de Jong. Anne Haast heeft twee keer eerder meegedaan aan het Limburg Open, in 2009 en 2010. Ze is regerend Nederlands kampioen bij de vrouwen. Tea, Bianca en Jan-Willem doen voor het eerst mee.
Pagina: 1 2 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond