Axel Bachmann wint 10e BPB Limburg Open ongedeeld!

dinsdag 17 mei 2016
De 27-jarige Paraguayaan Axel Bachmann heeft de 10e editie van het BPB Limburg Open gewonnen! Hij scoorde een fantastische 6 uit 7 en strijkt hiermee ongedeeld de eerste prijs op. Grootmeesters Gharamian, Fier, Van Foreest, Swinkels en Bauer legden beslag op de 2e t/m 6e plek. Beste Limburger werd voor de 9e keer Martijn Dambacher, die ongekend heftige concurrentie kende van Tom Bus en Max Warmerdam. Beste dame werd Nederlands kampioen Anne Haast, die knap de sterke Duitse dames Sarah Hoolt en Judith Fuchs wist voor te blijven.

Herinnering: Inschrijven in de zaal niet mogelijk.

donderdag 12 mei 2016
We willen u eraan herinneren dat het dit jaar niet mogelijk is u in te schrijven in de speelzaal. Dit omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Als u naar Maastricht komt zonder dat u zich heeft ingeschreven, raden we het VVV en Maastricht als toeristische stad aan als alternatief voor het BPB Limburg Open.

Overzicht Nevenactiviteiten 10e BPB Limburg Open

donderdag 5 mei 2016
Lees hier welke nevenactiviteiten we dit jaar in petto hebben.

UPDATE: Inschrijvingen voor A en B-groep vol!

zaterdag 30 april 2016
De A- en B-groepen hebben hun maximaal aantal deelnemers behaald; vandaag is de 130e inschrijving binnengekomen. Dit betekent 2 dingen: 1. De strijd in groep A en B wordt heftiger en spannender dan ooit 2. Inschrijven voor groep A en B is niet meer mogelijk We hebben het aantal deelnemers tot op – en misschien wel over – de grens getrokken en kunnen helaas geen nieuwe inschrijvingen meer accepteren. Wil je je toch nog inschrijven en ben je speelgerechtigd voor de C- of veteranengroep, schrijf je dan snel in deze groep in voordat deze ook vol zit. En kom anders gewoon gezellig een dagje kijken. En vergeet niet het Pinksterweekend 2 t/m 5 juni 2017 alvast in je agenda te zetten!

Deelnemersrecord!

maandag 18 april 2016
Het is officieel, het 10e BPB Limburg Open wordt de grootste editie ooit! Zojuist heeft de 433e deelnemer zich ingeschreven, waarmee we het deelnemersrecord van vorig jaar een kleine maand voor het toernooi hebben gebroken.

Inschrijfwaarschuwing: deelnemersaantal naar 500

zaterdag 9 april 2016
De inschrijvingen voor het 10e BPB Limburg Open gaan ontzettend hard. Waar we vorig jaar een nieuw deelnemersrecord hebben neergezet, lopen we dit jaar al de gehele inschrijfperiode ver voor op het schema van 2015. Op het moment van schrijven staan we op +142, wat een toename is van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar. We vinden het ontzettend leuk om zoveel enthousiasme te zien en dat motiveert ons nóg meer om het toernooi de allerbeste editie ooit te maken!

300! 14!

woensdag 30 maart 2016
Dit artikel verwijst niet naar de 300 dappere Spartanen die het gehele leger van Hannibal, bestaande uit minstens 10.000 soldaten, voor liefst 14 dagen wisten te stoppen in hun mars over de bergen. Neen, het verwijst naar de 300 strijdbare schakers die hun gehele Pinksterweekend opofferen om een heroïsch toernooi te spelen in het herbergzame Limburg. Onder hen liefst 14 grootmeesters, die zich zonder een greintje angst in de voorhoede van de strijd werpen. Nog jaren later zou Hollywood er vol van zijn.
Pagina: 1 2 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond