Inschrijvingen voor B-groep vol!

zaterdag 30 april 2016
De B-groep heeft haar maximaal aantal deelnemers behaald; vandaag is de 130e inschrijving binnengekomen. Dit betekent 2 dingen: 1. De strijd in groep B wordt heftiger en spannender dan ooit 2. Inschrijven voor groep B is niet meer mogelijk We hebben het aantal deelnemers tot op – en misschien wel over – de grens getrokken en kunnen helaas geen nieuwe inschrijvingen meer accepteren. Wil je je toch nog inschrijven en ben je speelgerechtigd voor de A-, C- of veteranengroep, schrijf je dan snel in deze groep in voordat deze ook vol zit. En kom anders gewoon gezellig een dagje kijken. En vergeet niet het Pinksterweekend 2 t/m 5 juni 2017 alvast in je agenda te zetten!

Boekpresentatie Chess for Life

dinsdag 26 april 2016
Tijdens het BPB Limburg Open zullen Grootmeester Matthew Sadler en WIM Natasha Regan hun nieuwe boek "Chess for Life" presenteren. Het boek gaat over hoe oudere spelers het plezier in het spel kunnen behouden en hoe ze zich staande kunnen houden tegenover hongerige, jonge spelers.

Deelnemersrecord!

maandag 18 april 2016
Het is officieel, het 10e BPB Limburg Open wordt de grootste editie ooit! Zojuist heeft de 433e deelnemer zich ingeschreven, waarmee we het deelnemersrecord van vorig jaar een kleine maand voor het toernooi hebben gebroken.

Inschrijfwaarschuwing: deelnemersaantal naar 500

zaterdag 9 april 2016
De inschrijvingen voor het 10e BPB Limburg Open gaan ontzettend hard. Waar we vorig jaar een nieuw deelnemersrecord hebben neergezet, lopen we dit jaar al de gehele inschrijfperiode ver voor op het schema van 2015. Op het moment van schrijven staan we op +142, wat een toename is van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar. We vinden het ontzettend leuk om zoveel enthousiasme te zien en dat motiveert ons nóg meer om het toernooi de allerbeste editie ooit te maken!

300! 14!

woensdag 30 maart 2016
Dit artikel verwijst niet naar de 300 dappere Spartanen die het gehele leger van Hannibal, bestaande uit minstens 10.000 soldaten, voor liefst 14 dagen wisten te stoppen in hun mars over de bergen. Neen, het verwijst naar de 300 strijdbare schakers die hun gehele Pinksterweekend opofferen om een heroïsch toernooi te spelen in het herbergzame Limburg. Onder hen liefst 14 grootmeesters, die zich zonder een greintje angst in de voorhoede van de strijd werpen. Nog jaren later zou Hollywood er vol van zijn.

10e BPB Limburg Open overspoeld door Grootmeesters

dinsdag 22 maart 2016
Het tiende BPB Limburg Open wordt een recordeditie in alle opzichten. Niet alleen wordt het toernooi nóg beter en leuker dan voorgaande edities. Niet alleen zijn we op weg om een nieuw recordaantal deelnemers neer te zetten. Nee, in deze jubileumjaargang speelt er een mega-aantal Grootmeesters mee. In 2015 streden er maar liefst 10 GMs om de prijzen, in 2016 hebben we dit maar eens opgehoogd naar 13!

Bekende gezichten en nieuwe namen

dinsdag 15 maart 2016
De 10e editie van het BPB Limburg Open belooft een waar pareltje te worden. Krap twee maanden voor het toernooi zijn er al 9 Grootmeesters die deelnemen aan het Open Limburgs Kampioenschap. Onder hen de held van Paraguay Axel Bachmann en de exotische Bulgaar Boris Chatalbashev, die voor de eerste keer hun gezicht laten zien. Daarnaast hebben we een mini-battle-of-the-winners: oud-winnaars Alexandr Fier, Ruud Janssen en Robin Swinkels hopen voor de tweede keer de titel te grijpen. Vul dat aan met oud-WK deelnemer Bartosz Socko en je krijgt een alleraardigst lijstje, al zeggen we het zelf.
Pagina: 1 2 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond